پرش به محتوای اصلی

اخبار

به مناسبت هفته ارتباطات، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کرد

به مناسبت هفته ارتباطات، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کرد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در دیدار با نماینده محترم ولی فقیه در استان اقدامات و عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان را تشریح کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، به مناسبت هفته ارتباطات، بهروز رزمی مدیرکل ICT استان با آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان دیدار و اقدامات مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 1398 و برنامه های سال 1399 را تشریح کرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، با اشاره به پایش وضعیت ارتباطی روستاهای استان گفت: این طرح به منظور ارزیابی وضعیت ارتباطی 1019 روستای بالای ۲۰ خانوار و با همکاری کارشناسان واحد‌های تابعه وزارت در کمترین زمان ممکن انجام شد و اطلاعات حاصل جهت برنامه ریزی برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی نقاط مختلف استان استفاده می‌شود، در این طرح استان اردبیل  از استان های برتر در کل کشور بود.

بهروز رزمی ضمن اشاره به پیشرفت فیزیکی پروژه USO در استان و کسب رتبه برتر در بین استان ها  عنوان کرد: در پروژه USO به مناطق محروم روستایی، کوهستانی و گردشگری توجه بیشتری شده است و در سال 1398، 162 کیلومتر فیبر نوری روستایی اجرا شده و در فاز دوم توسعه فیبر نوری در سالجاری 150 کیلومتر در مناطق روستایی اجرا خواهد شد.

وی با بیان اهمیت اتصال مدارس استان به شبکه ملی اطلاعات افزود: پروژه اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات در ایام بیماری کرونا با تلاش، همکاری و تعامل مجموعه ICT و اداره کل آموزش و پرورش استان در 410 مدرسه روستایی استان بصورت کامل اجرا شده که 132 مدرسه دایری جدید و 278 مدرسه با ارتقای سرعت اینترنت (ADSL) به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است.

با تلاش خستگی ناپذیر دستگاه های ذیربط انشالله تا پایان خرداد ماه سال جاری پروژه اتصال به شبکه ملی اطلاعات 176 مدرسه با اینترنت پرسرعت ADSL و 44 مدرسه نیز با تکنولوژی نسل چهارم اپراتور ایرانسل به اتمام خواهد رسید.

رزمی ادامه داد: در اواخر سال 1397، 26 درصد روستاهای مناطق مرزی مشکل رومینگ داشتند که با تلاش نیروهای متخصص و با تحقق مصوبات سفر وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالجاری فقط 7 درصد مناطق مرزی دارای مشکل رومینگ بوده و شاهد کاهش 93 درصدی مشکلات ارتباطی در مناطق مرزی هستیم و با فعالیت ۱۳۰ سایت جدید در استان انشالله مشکلات رومینگ به صفر خواهد رسید.

مدیرکل ICT استان با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه مجتمع ICT استان به 71 درصد رسیده است تصریح کرد: امیدواریم با تلاش شبانه روزی شاهد افتتاح این مجتمع در شش ماهه اول سالجاری باشیم.

مدیرکل فاوای استان ضمن ارائه گزارش مختصری از اقدامات صورت گرفته و مسئولیت دفاتر پیشخوان گفت: در سال 1398 تعداد 6 مجوز جدید دفتر ICT روستایی و 17 مجوز جدید دفتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی صادر شده است

وی با تاکید بر اصل حقوق شهروندی اضافه کرد: هم اکنون تعداد 155 دفتر پیشخوان خدمات دولت و 18 دفتر ICT روستایی فعال بوده و پاسخگویی مناسب در کمترین زمان و  تکریم ارباب رجوع بایستی از اهداف اساسی دفاتر پیشخوان خدمات دولت و دفاتر ICT روستایی باشد و همچنین به منظور جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان و کاهش تخلفات، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات نظارت همه جانبه و مستمر بر عملکرد دفاتر پیشخوان خدمات دولت و دفاتر ICT روستایی دارد.

بهروز رزمی با بیان اینکه از سال 1395 تاکنون بالغ بر 540 میلیارد تومان در حوزه ارتباطات استان اردبیل جذب اعتبار صورت گرفته است از آیت الله عاملی دعوت کرد تا در افتتاح پروژه ها حضور داشته باشند.

در این دیدار آیت الله سید حسن عاملی امام جمعه اردبیل ضمن تقدیر و تشکر از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با اشاره به اهمیت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جامعه امروزی خواستار اطلاع رسانی بیشتر از اقدامات و عملکرد مجموعه ICT به مردم از طریق همه رسانه ها علی الخصوص رسانه ملی شد  

نماینده ولی فقیه در اردبیل با اشاره به احداث مجتمع ICT در استان گفت: امیدوارم ساختمان مجتمع ICT استان با نمای اسلامی ایرانی هرچه سریعتر به بهره برداری برسد.

۶ خرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۴۸
تعداد بازدید: ۳۶۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید