پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیر کل ارتباطات استان اردبیل خبر داد:

اجرای پروژه‌های ارتباطی جدید در شهرستان نمین در سال ۱۴۰۴

اجرای پروژه‌های ارتباطی جدید در شهرستان نمین در سال ۱۴۰۴
شهریار سرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، در دیدار با سرپرست فرمانداری شهرستان نمین، گزارشی از عملکرد ارتباطی سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، شهریار سرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، در دیدار با مهران امانی، سرپرست فرمانداری نمین، که به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴ در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه ارتباطات طی سال گذشته و برنامه‌های آتی در حوزه توسعه زیرساخت‌ها ارائه کرد.

سرداری با اشاره به پروژه‌های اجراشده در سال ۱۴۰۳، از توسعه سایت‌های ارتباطی، بهبود پوشش ارتباطی روستایی، و افزایش دسترسی به اینترنت پرسرعت در مناطق مختلف شهرستان نمین خبر داد و گفت: این اقدامات با هدف تحقق عدالت ارتباطی و توسعه دیجیتال در مناطق کمتر برخوردار انجام شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۴ نیز برنامه‌ریزی برای اجرای چند پروژه در حوزه ارتباطات شهرستان نمین انجام شده که با تأمین اعتبارات و همکاری نهادهای محلی، این پروژه‌ها اجرایی خواهند شد تا شاهد ارتقاء کیفیت خدمات ارتباطی در این شهرستان باشیم.

مدیرکل ارتباطات استان اردبیل با بیان اهمیت تعامل بین بخشی برای تحقق اهداف توسعه‌ای، گفت: تحقق کامل این پروژه‌ها نیازمند همکاری و همراهی دستگاه‌های محلی به‌ویژه فرمانداری، شهرداری و شوراهای اسلامی است و مجموعه فاوای استان آماده است در کنار مسئولان شهرستان نمین، گام‌های مؤثری در مسیر پیشرفت ارتباطات منطقه بردارد.

سرداری همچنین بر لزوم تسریع در هماهنگی‌های لازم برای آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های جدید تأکید کرد و افزود: با همکاری دستگاه‌های مرتبط، امیدواریم شهرستان نمین در سال جاری به یکی از شهرستان‌های پیشرو در حوزه توسعه ارتباطات تبدیل شود.

مهران امانی، سرپرست فرمانداری نمین، ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر اهمیت استمرار این خدمات در راستای رضایتمندی عمومی تأکید کرد و گفت: حمایت مجموعه فرمانداری از اجرای پروژه‌های زیرساختی ارتباطی در شهرستان نمین ادامه خواهد داشت.

۲۵ فروردین ۱۴۰۴ ۱۱:۰۸
تعداد بازدید: ۵۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید