شهریار سرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در مرکز سامانه سامد حضور یافت و به درخواستها و دغدغههای مردم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات پاسخ داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، سرداری با حضور در استانداری اردبیل و مرکز سامانه الکترونیکی ارتباط مردم با دولت (سامد)، به طور مستقیم پاسخگوی سوالات و مشکلات شهروندان بود. در این ارتباط تلفنی، مردم استان ضمن قدردانی از توسعه زیرساختهای ارتباطی در روستاها، مشکلاتی همچون ضعف آنتندهی تلفن همراه، پوشش نامناسب اینترنت و درخواست احداث دکل مخابراتی و همچنین اجرای فیبرنوری در سطح استان، تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ و دفاتر پیشخوان دولت را مطرح کردند.
مدیرکل ارتباطات استان، پس از بررسی این موارد، دستورات لازم را برای پیگیری و رفع مشکلات صادر کرد و تأکید کرد که این موضوعات از طریق نهادهای مسئول پیگیری خواهد شد تا اقدامات لازم در سریعترین زمان ممکن انجام شود.