پرش به محتوای اصلی

اخبار

تا پایان شهریورماه سالجاری؛

تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده و پوشش تلفن همراه روستایی توسعه می یابد

تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده و پوشش تلفن همراه روستایی توسعه می یابد
شهریارسرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در جلسه فنی کنترل و اجرای پروژه های طرح USO ضمن اشاره به پیشرفت پروژه های USO در استان اردبیل گفت: باتلاش های انجام شده تاپایان شهریورماه 1402، تمامی روستاهای بالای 20 خانوار دارای پوشش تلفن همراه روستایی شده و ارتباطات همراه روستایی توسعه می یابد

     به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل،با حضور شهریار سرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل؛ امیررفعت نماینده مجری طرح خدمات عمومی اجباری روستایی(USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیمانکاران و مدیر تیم های عملیاتی همراه اول و ایرانسل و مخابرات جلسه کنترل پروژه آخرین وضعیت سایت های تخصیص داده به استان اردبیل بررسی شد.

     شهریار سرداری مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در جلسه کنترل پروژه که درمحل اداره کل ICT استان برگزار شد تسریع در نصب و ارتقاء اجرای سایت های تخصیص داده شده به استان اردبیل را خواستار شد و گفت: با توجه به توسعه روزافزون ICT و الزام ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و کم برخوردار، باید اجرای طرح USO در این مناطق با جدیت پیگیری شده و ارتباطات همراه در روستاها بهبود یابد.

     وی تأمین زیرساخت های مناسب و مطلوب ارتباطی در روستاهای استان و استفاده از ارتباطات پایدار و باکیفیت را حق ذاتی روستائیان عزیز عنوان کرد و گفت: امیدواریم با اتمام مراحل نصب، اجرا و بهره برداری از ۱۰۷سایت باقی مانده همراه اول و ۴۲ سایت ایرانسل، دسترسی با سرعت بالا به شبکه ملی اطلاعات در نقاط مختلف روستایی استان برقرار شده و کیفیت پوشش ارتباطی تلفن همراه در مناطق روستایی بهتر شود. 

     در ادامه رفعت، نماینده مجری طرح USO وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اقدامات خوب اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در جهت شناسایی و پایش نقاط فاقد پوشش تلفن همراه، پیشرفت خوب فیزیکی پروژه ها و تعداد پروژه های درحال اجرای طرح USO در استان را قابل توجه و کم نظیر خواند و گفت: با اقدامات خوبی که توسط اداره کل ICT استان در جهت اخذ مجوز ایجاد سایت های جدید تلفن همراه از محل پروژه های USO  انجام گرفته است، خوشبختانه استان اردبیل از لحاظ پیشرفت فیزیکی پروژه ها در مرحله خوبی می باشد که امیدواریم با اتمام سایتها ارتباطات پایدارتر شود.

     طی جلسه فوق مدیران تیم های همراه اول و ایرانسل و مخابرات با همراهی کارشناسان اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل آخرین وضعیت مراحل اجرای پروژه USO را بررسی کرده و مقرر شد تاپایان شهریور ماه سالجاری تمامی سایت های اختصاص داده به استان اردبیل زیربار رفته و روستاهای بالای 20 خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل گردند.

     براساس این گزارش، جلسه فنی کنترل و اجرای پروژه های طرح USO استان اردبیل با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، نماینده مجری طرح USO، پیمانکاران پروژه و نمایندگان مخابرات و اپراتورهای ایرانسل و همراه اول برگزار شد.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲ ۰۸:۴۷
تعداد بازدید: ۶۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید