پرش به محتوای اصلی

اخبار

با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل مطرح شد؛

41 روستای بالای 20 خانوار بخش کورائیم شهرستان نیر به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد

41 روستای بالای 20 خانوار بخش کورائیم شهرستان نیر به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد
با حضور صدیف بدری، نماینده مردم شهرستانهای اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی؛ شهرام محمدی، فرماندار شهرستان نیر؛ شهریار سرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاع استان اردبیل؛ و جمعی از مدیران کل و روسای ادارات شهرستان نیر، وضعیت ارتباطی روستاهای بخش کورائیم از توابع شهرستان نیر بررسی شد.

    به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، با حضور صدیف بدری، نماینده مردم شهرستانهای اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی؛ شهرام محمدی، فرماندار شهرستان نیر؛ شهریار سرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاع استان اردبیل و جمعی از مدیران کل و روسای ادارات شهرستان نیر، مسائل و مشکلات ارتباطی روستاهای بخش کورائیم از توابع شهرستان نیر بررسی شد.

    سرداری از اتمام پایش وضعیت ارتباطی روستاهای بالای 20 خانوار شهرستان نیر خبر داد وگفت: از تعداد 70 روستای بالای 20 خانوار این شهرستان، تعداد 41 روستا در بخش کورائیم قرار دارند که با هماهنگی و برنامه ریزیهای انجام شده با وزارت متبوع، تمامی این روستاها تا پایان شهریور سال 1402 به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.

    بدری اقدامات انجام شده توسط اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در شهرستان نیر را مطلوب دانسته، و گفت: این شهرستان با دارا بودن ظرفیت گردشگرپذیری بالا بایستی از زیر ساختهای ارتباطی و پوشش اینترنتی مناسب برخوردار شود تا بتوان گامهای موثری را در جهت توسعه اقتصادی و بالا بردن رفاه مردم این شهرستان مخصوصاً روستائیان عزیز، برداشت.

۲۹ دی ۱۴۰۱ ۰۸:۴۷
تعداد بازدید: ۶۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید