پرش به محتوای اصلی

اخبار

در جلسه بررسی مشکلات اپلیکیشن جدید پایش مطرح شد:

رتبه دوم استان اردبیل در انجام بیشترین پایش میدانی وضعیت ارتباطی

رتبه دوم استان اردبیل در انجام بیشترین پایش میدانی وضعیت ارتباطی
در جلسه بررسی مشکلات اپلیکیشن جدید پایش، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان گفت: بعد از استان گلستان، استان اردبیل بیشترین پایش میدانی وضعیت ارتباطی را با اپلیکیشن جدید پایش، انجام داده است.

        به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، جلسه بررسی مشکلات "اپلیکیشن جدید پایش" با حضور اسماعیل‌زاده، رئیس اداره نظارت بر خدمات ارتباطی و رادیویی استان اردبیل، مدیران کل  سایر استان‌ها بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

       اسماعیل زاده با تاکید بر اهمیت پایش در حوزه ارتباطات گفت: با پایش‌های میدانی، بانک اطلاعات مستندی از وضعیت روستاهای استان و استفاده‌کنندگان از شبکه ملی اطلاعات به‌دست می‌آید و برنامه‌ریزی برای بهبود ارتباطات در مناطق روستایی به نحو مطلوب انجام می‌شود. توسعه اپلیکیشن پایش منجر به افزایش دقت و تسریع در برنامه‌ریزی‌ها می‌شود.

       احمدی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان گفت: بیشترین پایش وضعیت ارتباطی توسط اپلیکیشن جدید پایش در این استان انجام شده است و بعد از گلستان، استان اردبیل در رتبه دوم قرار دارد.

      در ادامه جلسه، هریک از مدیران و نمایندگان ادارات، پیشنهادات خود را در جهت ارتقای اپلیکیشن پایش ارائه نموده و به تبادل نظر پرداختند./ ن

۵ آبان ۱۴۰۱ ۱۱:۴۵
تعداد بازدید: ۵۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید